Башар за лечителите

buddha-wallpapers-photos-pictures-art

Участник:  Как можем да осъществяваме моментално или бързо излекуване?

 

Башар:  Само като привлечете някого, който предпочита да бъде моментално и бързо излекуван. Защото спомни си, че никой лечител в действителност не извършва излекуването. Лечителят излъчва определена вибрационна честота или помага някому да изпадне в определено състояние, в което изпитва желание да излекува себе си, като наподобява тази честота. Така че вие правите предложения, създавате условия чрез хипнотерапия, чрез собствената си вибрация и ако лицето, привлечено от вас, желае да приеме тази честота и да изпадне в това състояние, тогава то ще излекува себе си, защото състоянието ще отразява тяхната излекувана, здравословна същност. Така стават нещата. Понякога ще привлечете някого, който не желае да бъде излекуван. Вие обаче трябва да знаете, че сте направили възможно най-доброто за него и сте му позволили да преживее това, което е избрал. Така става излекуването. Вие повлиявате на хората да излекуват себе си.

 

Участник:  Да, но понякога когато лицето не бъде излекувано, аз оставам разочарован.

 

Башар:  Защо? Ти си направил това, което те са те помолили да направиш – “Не ме излекувай”!  Разбираш ли? Ако някой привлече себе си към даден лечител, това може да е, за да докаже, че не може да бъде излекуван. Защото това е, което той вярва, че иска да докаже. И ти си му направил услуга като си потвърдил това, което той е избрал да вярва. Така ти си свършил своята работа. И моля те, не се отказвай от своята сила само защото се случва нещо неочаквано. Запази своята сила и независимо как изглежда крайния резултат, той винаги служи на някаква полза – даже и когато показва някому нещо отрицателно, което той може да види, че не предпочита … което е нещо положително, за което трябва да си дадеш сметка. Нали така?

 

Участник:  Да.

 

Башар:  Добре. Тогава всичко може да се развие по положителен начин и ако ти останеш в положително състояние, това ще бъде от полза за теб, даже и когато някой друг избира точно обратното в същата ситуация. Така ти не разочароваш себе си и оставаш за пример, ако другото лице реши да приеме тази вибрация.
Ако ти обаче решиш да останеш разочарован и се откажеш от това да бъдеш положителен пример, тогава ти не даваш възможност на пациента да избере нещо различно от това, което вече е избрал, защото в този случай ти ще приемеш неговата отрицателна вибрац

Башар за лечителите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.