За мен

Ivelin Antonov

Здравейте ! Аз съм Ивелин Антонов !

Накратко за мен.

ЖИВОТЪТ ПРОСТО Е! Ние му слагаме различни определения.
Аз, както повечето деца, имах хубаво детство. Още си спомням с умиление ваканциите на село сред вълшебната природа. Имам прекрасни спомени, но както всички знаем, животът се променя за един миг – всичко се преобръща с главата надолу и губиш почва под краката си. Така се случи и с мен. Преживените семейни драми от края на 15-тата ми година, оставиха своя неизменен отпечатък върху мен. Често се улавях, че си задавам все един и същ въпрос в трудните моменти от живота ми тогава – „Защо ми се случва всичко това?“ Люшках се от едно емоционално състояние в друго. Сега, като се замисля, твърде добре се бях постарал да избягам далеч от себе си. Разбира се, постепенно животът/съдбата привлякоха към мен подходящите хора, чрез които получих отговори на важните за мен въпроси.

прочети още...

Тогава не си давах сметка, че всеки човек в живота ни има своята цел и се явява, за да ни помогне, да ни научи на нещо. По това време се запознах със системата Рейки на Микао Усуи. Усетих силата на този метод по време на всяка една от трите ми настройки изживявайки дълбоки вътрешни трансформации. Получих прозрения за Живота, Вселената и начинът, по който те функционират. Това даде своите отражения и промени не само моя мироглед, но и целия ми свят. Много хора си тръгнаха от живота ми. Преминавайки през различни приятни и неприятни събития, продължавах да търся нови методи, които да ми помогнат да се освободя от тежестта, част от която все още носех в себе си. Холотропното дишане (силен метод за изкарване на задържаните негативни емоции и блокажи) ми помогна много в това отношение. Промените, които настъпиха в мен, бяха значителни. Това стана видно и за всички около мен, с които общувах през този период. Това беше причината, мнозина от тях да пожелаят да се занимават с Рейки, а аз да съм човекът, който да ги посвети в това. Тогава си пожелах да науча още един метод, с който да съм полезен на хората. И се случи! – Не след дълго, се озовах на едно прекрасно място сред природата. Там имах удоволствието да изучавам Иумеихо терапията /източен масаж/.
Колкото повече навлизах в тази материя, толкова повече имах желание да науча. И не само по отношение на Иумеихо. Така се озовах „лице в лице“ с метода Тета-лечение. От всичко, което ми се случваше, аз все по-ясно разбирах, че живота има по-дълбок смисъл – себеусъвършенстването се случва и предавайки наученото на тези, които имат желание и са готови да опознаят себе си.